stoptrata.org | Alliberen 11 dones obligades a prostituir-se a Sevilla
policia nacional desmantela una red de prostitución en sevilla
prostitució, trata, mafia, policia, sevilla
848
post-template-default,single,single-post,postid-848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Alliberen 11 dones obligades a prostituir-se a Sevilla

Alliberen 11 dones obligades a prostituir-se a Sevilla

Article publicat al 3/24
La Policia ha detingut onze presumptes membres de l’organització que, a través d’internet, oferia les dones, que vivien en dues habitacions en condicions de semiesclavatge.

Desmantellada a Sevilla una organització que obligava 11 dones a prostituir-se. Totes elles han estat alliberades. La Policia Nacional ha detingut 11 presumptes membres de la xarxa desarticulada, que oferien les dones a través d’internet les 24 hores del dia. Vivien en condicions de semiesclavatge a la localitat de Ginés: totes juntes en dues habitacions, en una de les quals rebien els clients.

Un grup de sis dones les controlava i els caps de l’organització hi anaven cada matí per endur-se la recaptació de les últimes hores. Les víctimes, que tenen entre 21 i 36 anys, a qui prometien feines ben remunerades per poder ajudar la família, havien de dormir arreglades i maquillades, per si un client es presentava a qualsevol hora i volia tenir-hi relacions. A més les obligaven a drogar-se per estar més hores despertes.

L’organització també disposava de tres xofers, que duien les dones a hotels o domicilis particulars de tota la província de Sevilla. Entre els onze detinguts hi ha un matrimoni de nacionalitat espanyola que, suposadament, eren els responsables de l’organització. Als arrestats els acusen dels delictes de prostitució, tràfic de drogues i pertinença a organització criminal.

No Comments

Post A Comment