stoptrata.org | Cau a Vic una xarxa que portava dones nigerianes per explotar-les sexualment
Els Mossos d'Esquadra han desarticulat a Vic una organització criminal que es dedicava a portar dones nigerianes per explotar-les sexualment.
tracta, mafia, prostitució, explotació sexual, mossos d'esquadra
801
post-template-default,single,single-post,postid-801,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Cau a Vic una xarxa que portava dones nigerianes per explotar-les sexualment

Cau a Vic una xarxa que portava dones nigerianes per explotar-les sexualment

Els quatre detinguts les enganyaven prometent-los una feina estable i les sotmetien a rituals de vudú per garantir-ne el silenci.

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat a Vic una organització criminal que es dedicava a portar dones nigerianes per explotar-les sexualment. Els prometien una feina estable i ben remunerada i un cop arribaven a Catalunya les obligaven a prostituir-se per pagar les despeses del viatge.

L’operació ha permès detenir quatre persones que haurien explotat com a mínim tres dones. El grup sotmetia les víctimes a rituals de vudú per garantir el seu silenci.

Els detinguts, que tenen entre 37 i 43 anys, estan acusats de tràfic d’éssers humans, immigració clandestina i delictes contra els drets dels treballadors.

La investigació va començar per la denúncia d’una dona amenaçada per un grup de compatriotes que l’havia obligat a prostituir-se durant tres anys, des que el 2011 l’havia portat a Vic amb la falsa promesa d’una feina estable i ben remunerada.

Els proxenetes, que la van obligar a exercir en diverses ciutats catalanes i europees, li feien saldar un deute de 50.000 euros en concepte de despeses. La dona es va poder escapar, però quan va tornar a Vic van reprendre les amenaces.

Els investigadors van acreditar que, com a mínim, l’organització hauria explotat dues dones més.

Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.

Font: TV3

No Comments

Post A Comment