stoptrata.org | Final campanya #BCNtrataNO
753
post-template-default,single,single-post,postid-753,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Final campanya #BCNtrataNO

Final campanya #BCNtrataNO

Ahir varem commemorar el Dia Mundial contra el tràfic de persones. La plataforma StopTrata hem estat força actius les darreres setmanes i us hem ofert diversos articles de persones representatives de la seva aposta per garantir els drets de les persones, dels infants, dels homes i les dones, especialment quan aquestes son o es veuen forçades a prostituir-se.

Tambe us hem animat a compartir i adherir-vos al nostre ideari aquí.

StopTrata no s’acaba aqui. Mentre hi hagi prostitucio i puguem fer sentir la nostra veu per abolir-la, seguirem defensant els drets dels explotats sexualment.

Continuarem amb noves campanyes i accions i seguirem demanant-vos noves adhesions i col.laboracions amb arguments per eradicar aquesta xacra de la nostra societat. Esperem seguir compartint aquest objectiu.

Gràcies a totes i a tots!

Montserrat Garcia Llovera

Coordinadora de la Plataforma Stop Trata

No Comments

Post A Comment