stoptrata.org | Per una societat sense explotació sexual
manifest dones en xarxa
manifest, stoptrata, dones en xarxa, barcelona
728
post-template-default,single,single-post,postid-728,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dones en xarxa: Per una societat sense explotació sexual

Dones en xarxa: Per una societat sense explotació sexual

Adhereix-te al manifest!

La prostitució, una veritable xacra que mou milions d’€ arreu del mon, que arranca d’arrel dels seus orígens i contra la seva voluntat a milers de dones i nenes per servir els interessos de l’explotació sexual. La prostitució és avui en dia el tercer”negoci” més lucratiu del mon, i constitueix una via d’accés a tota mena de negocis il·legals, des del tràfic de persones, drogues i armes, a la comercialització indecent de cossos humans, vulnerant tota mena de drets humans.

La prostitució, en tant que forçosa, alienant de la voluntat de la persona que si veu abocada a exercir-la, tratada, explotada i enganyada per màfies i prostituidors sense escrúpols, atempta contras el principals drets humans, contra la dignitat de la persona i evidència que la misèria humana no té límits.

La prostitució és l’expressió més violenta i extrema que existeix de la violència vers les dones, per quant és exercida, en la seva inmensa majoria, per homes sense escrúpols que satisfant les seves necessitats veient el sotmetiment d’altres persones, especialment de dones.

Els homes i dones que integrem i ens sumem a STOP TRATA volem una Barcelona lliure de trata, lliure d’explotació de persones, una ciutat lliure de prostitució i ens reafirmem i manifestem que la prostitució:

  • És una forma de violència contra les dones.
  • És una forma d’esclavitud incompatible amb la dignitat humana.
  • El cos d’una dona no es pot vendre, no és objecte de comerç.
  • Afecta i altera el concepte de sexualitat entre els nens i nenes, la gent jove i també els adults, i a la idea d’ igualtat de gènere.
  • Perpetua el poder i domini de l’home sobre la dona.
  • És un exemple de la feminització de la pobresa i la misèria.
  • I moltes d’altres raons, de salut i benestar d’aquestes dones inclús dels homes que hi tenen relacions, de convivència en la nostra ciutat, de vinculació amb el mon del delicte, etc..

 

Per tot això MANIFESTEM I VOLEM:

Fomentar l’aplicació de polítiques d’atenció, cura i ajuda a les dones prostituïdes per tal d’ inserir-se en una vida familiar, social i laboral conforme a la dignitat que es mereixen i protegir els seus drets fonamentals, i Que es sancioni de manera contundent i de forma dissuassòria els homes que compren aquests serveis sexuals considerant-los no com a clients sinó com a puteros” en correlació amb la denominació de “putes” .

Establir majors controls sobre els prostituïdors i les seves activitats lucratives relacionades amb la prostitució, i reforçar les polítiques sancionadores d’acord amb les lleis.

PER TOTS AQUESTS MOTIUS DEMANEM LA TEVA ADHESIÓ

Visita també la web de Dones en Xarxa

No Comments

Post A Comment