stoptrata.org | Campanya #BCNtrataNo
campanya contra la trata
campañas, trata, prostitució, barcelona
665
post-template-default,single,single-post,postid-665,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Campanya #BCNtrataNo

Campanya #BCNtrataNo

El dia 30 de juliol es commemora el Dia Mundial contra el tràfic de persones. Aquest delicte explota a milions de dones, infants i homes amb diversos propòsits, entre ells, el sexe. Cal aquest dia per conscienciar sobre la situació de les víctimes del tràfic humà i per promoure i protegir els seus drets.

Coincidim amb el Parlament Europeu quan considera que la prostitució forçada és un fenomen amb un component de gènere i de dimensió mundial, i que el tràfic de dones amb finalitat d’explotació sexual constitueix una de les violacions dels drets humans més greu.

A la Plataforma Stop Trata estem compromesos en la lluita contra l’explotació sexual. Per això encetem la campanya BCNTRATANO, amb la que volem donar visibilitat a aquest greu problema i incentivar a la ciutadania a implicar-se en la lluita contra aquesta forma de violència.

Així, us demanem que signeu el manifest fent click aquí , i que expliqueu en 140 caràcters a les xarxes socials i amb el hashtag #BCNTRATANO el perquè us adheriu. Totes les aportacions les publicarem en la nostra pàgina web i en farem difusió a les xarxes socials.

Creiem que aquesta campanya i el seu efecte disseminador pot contribuir en l’objectiu d’eradicar el tràfic de persones.

No Comments

Post A Comment