stoptrata.org | Davant la prostitució que?, els homes prenen partit
xerrada feminista
xerrada, feminisme, prostitució
655
post-template-default,single,single-post,postid-655,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Tertúlia feminista: Davant la prostitució que?, els homes prenen partit

Tertúlia feminista: Davant la prostitució que?, els homes prenen partit

Segons dades de la Comissió per a la Investigació de Maltractaments a Dones, el 40% dels homes espanyols d’entre 17 i 60 anys són clients de prostitutes. La meitat estan casats o bé tenen parella, i quatre de cada deu tenen fills, esta contrastat que aquestes conductes emparen l’abús i la violència masclista.

ZERO MACHO, es un col·lectiu que es nat als països francòfons ara fa una dècada, s’articula en essència, en influir i treballar pel combat contra la demanda masculina de prostitució i la recerca de fórmules de persecució, denúncia, sanció i penalització a les persones usuàries de la prostitució arreu.

De tot això en parlarem amb Lluis Fuentes, membre de Homes per la Igualtat i del col·lectiu internacional ZERO MACHO a Catalunya, el proper dijous 13 de JULIOL, a les 19,30 hores  al Centre Cultural Casa Orlandai (C/ Jaume Piquet 23).

Per confirmar enviar e-correu a: plataformalobby@gmail.com

ORGANITZA: Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones

No Comments

Post A Comment