stoptrata.org | Jornada "Prostitució i Ordenances Municipals"
jornada de treball sobre la prostitució i ordenances municipals
jornades, prostitució, ordenances, drets, barcelona
642
post-template-default,single,single-post,postid-642,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Jornada «Prostitució i Ordenances Municipals»

Jornada «Prostitució i Ordenances Municipals»

Jornada organitzada pel Grup de recerca Antígona (UAB) i el GREDI (UB) en el marc del projecte I+D+i «El desarrollo de los derechos fundamentales en las ordenanzas municipales: límites y vulneraciones de derechos desde la perspectiva de género» i del projecte GENCPOLIS», ambdós finançats pel Ministerio de Economía, Industria y Competitividad.

La jornada es realitzarà el proper 2 de juny a la Biblioteca Jaume Fuster (Pl./ Lesseps, 20-22, Barcelona).

Cartell

Programa

 

No Comments

Post A Comment