stoptrata.org | A voltes amb l'Ajuntament de Barcelona
El Ayuntamiento de Barcelona gobernado por Ada Colau plantea despenalizar el ejercicio de la prostitución en la ciudad. Si no establece sanciones a quien compra sexo, legalizará su ejercicio y quien se beneficia de él.
Barcelona, prostitucion, Ordenanza, leyes, abolicion, sanciones, puteros, proxenetas
596
post-template-default,single,single-post,postid-596,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

A voltes de l’Ajuntament de Barcelona

A voltes de l’Ajuntament de Barcelona

Novament, l’Ajuntament de Barcelona governat per Ada Colau, torna a posar sobre la taula la particular i falsa visió progressista al voltant de la prostitució.

Ara, segons informacions publicades per El Periodico de Catalunya el regidor Jaume Asens planteja, en el marc d’una possible modificació de l’ordenança cívica municipal, la despenalització de l’oferta de compra de sexe al carrer.

I és que massa a sovint alguns moviments d’extrema esquerra i de l’esquerra verda, plantegen la despenalització de la prostitució als carrers, i la legalització de l’oferta de sexe, com a vies d’un fals i mal entés progressisme, basant-se en la suposada llibertat de decissió de les prostitutes a exercir des de la seva «suposada» llibertat d’elecció.

Coincidim en la necessitat de posar totes les eines a l’abast per defensar les dones abocades a la prostitució, recordant que la inmensa majoria no ho fan des de la llibertat sino explotades o fruit de la tracta, i per tant entenem la injusticia que les dones prostituides siguin objecte de sancions, però no podem compartir gairebé cap argument més.

Manifestem que en el cas de reformar l’ordenança, compartim la necessitat de no sancionar les dones prostituides però exigim avançar en una reforma que sancioni, penalitzi amb el màxim rigor possible i persegueixi amb totes les eines de les que es pot dotar l’administració, els homes que exploten, esclavitzen i trafiquen amb aquestes víctimes, així com els que permeten que la prostitució sigui realitat encara; els puteros que són al vèrtex de la compra de sexe i de persones.

Serem atents i emetents a les decissións que prengui el consistori de la ciutat, però serem inflexibles en aquelles mesures que perpetuin l’esclavatge, la tracta, el tràfic i la compra dels cosos de les dones prostituides.

No Comments

Post A Comment