stoptrata.org | Burdell amb nines
Abre en Barcelona el primer burdel donde el cliente paga por practicar sexo con muñecas realistas
prostitucion, muñecas, negocio, Barcelona, sexo
593
post-template-default,single,single-post,postid-593,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Un burdell de nines realistes

Un burdell de nines realistes

La industria del sexe no sembla tener límits. Recentment hem sabut que ha obert a Barcelona un nou negoci basat en la compra de sexe… amb nines realistes.

El nou burdel 2.0 rep el nom de Lumi Dolls i ofereix als seus clients la pràctica de sexe amb nines del tot realistes que semblen, segons els seus propietaris, poder cumplir els desitjos de qualsevol que vulgui compartir sexe amb una nina.

I és que l’afany lucratiu de tots aquells que es mouen entorn la industria del sexe, i en particular d’aquells que usen la prostitució com a font de finançament personal, no sembla disposar de límits.

La utilització de nines que són un fidel reflexe físic de dones reals (rosses, asiàtiques, negres, amb molt de pit, etc) no deixa de ser un reclam per a homes que expressen la seva masculinitat de manera malentesa, tot i que, almenys, amb aquests serveis sexuals no es produeix ni el sotmetiment, ni la compra de voluntats, ni el tràfic i explotació, de dones reals, contra la seva voluntat.

Així i tot, la mera expressió de pagar per sexe, mostra la feblesa de voluntat, la nul·la capacitat de relacionar-se de manera igualitària i sense imposicions, d’una part d’homes, que malinterpreten la masculinitat.

No Comments

Post A Comment