stoptrata.org | Destapat el sumari de l'operació "Pompeya"
Conegut el sumari del Cas Pompeya pel qual es va destapar la major xarxa criminal vinculada a la prostitució a Espanya.
prostitucion, red, ilegal, criminal, trafico, trata
567
post-template-default,single,single-post,postid-567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

AL DESCOBERT LA MAJOR XARXA VINCULADA A LA PROSTITUCIÓ

AL DESCOBERT LA MAJOR XARXA VINCULADA A LA PROSTITUCIÓ

El noticiari El Español ha destapat recentment la major xarxa de blanqueig de capitals al nostre país, amb una clara vinculació amb la prostitució. Segons aquest mitjà, fins a cinc organitzacions criminals vinculades a la prostitució i l’explotació de dones pel mercat del sexe de pagament, hi son estretament relacionades amb tota mena d’activitats il·legals; des d’explotació sexuals de dones i menors, al blanqueig de diners i el frau a Hisenda.

L’operació ara destapada, va permetre ara fa un any la detenció de més de 60 persones, totes elles vinculades a l’explotació sexual de dones en locals per alternar i burdells, operació de la qual es calcula que ha suposat un frau estimat de 260 milions d’€.

Ara, i gràcies a aquest mitjà que ha tingut accés al sumari del cas obert l’any passat, sabem que la xarxa criminal tenia una estreta relació entre els empresaris dels locals on s’explotava aquestes dones i els quals cercaven persones d’alt poder adquisitiu de Madrid i rodalies, que garantissin el pagaments dels serveis sexuals de les noies prostituides. El diari destaca que en el sumari es fa esment que a la xarxa criminal hi participaven des d’ advocats, empresaris, alts càrrecs de l’actual administració de l’estat, polítics i funcionaris vinculats als cosos de seguretat de l’estat.

La rebelació més sorprenent però, i que de ben segur causarà més estupor en l’opinió pública, és la menció a alguns dels clients més destacats que van comprar els serveis sexuals de la trama; reconeguts jugadors de les primeres plantilles de futbol del Real Madrid i Atletico de Madrid.

No Comments

Post A Comment