stoptrata.org | España destino del turismo sexual
España se ha convertido gracias a la permisividad de nuestras leyes en destino para el turismo sexual de todo el mundo.
turismo, sexo, trata, prostitucion, paises, España, burdeles, putero, proxeneta, leyes
562
post-template-default,single,single-post,postid-562,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Espanya: destí de turisme sexual

Espanya: destí de turisme sexual

En un article publicat recentment, el diari El Mundo alerta sobre com Espanya s’ha convertit en un dels principals reclams de turisme sexual del món, i el primer destí europeu. Un dels factors que en major grau contribueixen a situar-nos en aquest trist ranking té relació directa amb la legislació en matèria de prostitució.

Les lleis espanyoles són força permisives, donat que castiguen únicament al proxeneta i sempre que es pugui demostrar la comissió del delicte d’esclavatge i tracta, que son molt poques vegades.

L’ampli ventall i oferta de dones prostituides, burdells, locals per alternar i prostíbuls, o la variada gama de webs destinades a la compra de sexe, són part ineludible del valor del nostre país com a «paradís sexual» per proxenetes, traficants i «puteros».

Els clients o puteros que compren sexe a demanda, a diferència d’altres paisos, gaudeixen amb impunitat i amparats per les lleis, i difícilment es troben amb dificultats per comprar els cosos que desitgin. La legislació espanyola és una de les més laxes d’Europa en matèria de prostitució, i ni condemna ni castiga de manera dura i exemplar ni a qui paga per sexe, ni a qui regenta locals on s’explota i s’esclavitza dones destinades a aquest mercat de la carn.

Llegir l’article AQUÍ.

No Comments

Post A Comment