stoptrata.org | Campaña por la abolición de la prostitución
Audiovisual creado por el Movement du Nid presentando mediante un comic los motivos para abolir la prostitución.
comic, arte, prostitucion, abolicion, Francia, entidades, hombres, violencia
558
post-template-default,single,single-post,postid-558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Abolir la prostitució?

Abolir la prostitució?

No hem trobat una millor manera d’explicar els motius per abolir la prostitució que fer us d’un recurs audiovisual creat pel moviment abolicionista francés Movement du Nid, que amb el títol «Abolir la prostitució, perquè? reflexiona amb la tècnica del còmic, al voltant dels greuges i els mites, que més comunment usem per parlar de la prostitució.

 

No Comments

Post A Comment