stoptrata.org | Desmantelada red de trata de mujeres
Una red de trafico de mujeres desmantelada en Malaga
prostitucion, abolicion, trata, explotacion, mafia, policia,
553
post-template-default,single,single-post,postid-553,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Desmantellada una xarxa d’explotació sexual a Màlaga

Desmantellada una xarxa d’explotació sexual a Màlaga

Una trucada rebuda al telèfon gratuït habilitat per la Policia Nacional pels casos de tracta i explotació de persones (9001050590) va permetre el desmantellament a Málaga d’una xarxa de 21 persones que explotaven sexualment a dones a la ciutat andalusa.

La trucada efectuada per una de les quatre víctimes alliberades, va alertar dels fets de manera elocuent; «M’obliguen a prostituir-me i a prendre substàncies«. Les dones ara lliures de la xarxa, van detallar com eren explotades en burdells i clubs, i com havien estat alliçonades per respondre determinades preguntes procedents de la Inspecció de Treball, si eren preguntades, i evitar sospites vers els explotadors.

El grup d’explotadors que ha passat a disposició judicial, retenia les dones en locals on eren obligades a signar contractes d’allotjament, que usaven per tapar els fets delictius i evitar problemes amb les administracions.

A més de les detencions, la policía es va incautar de diners en metàl·lic i armes de foc de curt abast.

Llegir noticia a El Pais

No Comments

Post A Comment