stoptrata.org | Dones en Xarxa contra l’explotació sexual
538
post-template-default,single,single-post,postid-538,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dones en Xarxa contra l’explotació sexual

Dones en Xarxa contra l’explotació sexual

L’associació Dones en Xarxa , entitat feminista i de caire progressista nascuda l’any 2004 que té com a objectiu mostrar les diferents visions de les dones a l’opinió pública catalana, ha saludat el naixement i creació de la nostra plataforma a favor de l’abolició de la prostitució.

Ho fan, mostrant els reptes comuns i compartits de la lluita per la llibertat indivudal, el respecte i la tolerància als drets de les persones o a com la prostitució és una mostra extrema de la violència exercida vers les dones pel masclisme, a través d’un audiovisual que compartim amb vosaltres.

 

No Comments

Post A Comment