stoptrata.org | COMPARTIM ENTREVISTA A KAJSA EKIS EKMAN
528
post-template-default,single,single-post,postid-528,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

COMPARTIM ENTREVISTA A KAJSA EKIS EKMAN

COMPARTIM ENTREVISTA A KAJSA EKIS EKMAN

L’activista feminista i periodista sueca Kajsa Ekis Ekman, autora de diversos treballs sobre el capitalisme, la crisi financera i els drets de les dones, ha estat recentment a Barcelona, per a participar a les jornades Radicalment Feministes organitzades pel col·lectiu Xarxa Feminista.

Us deixem amb un enllaç a l’entrevista publicada al mitjà digital El Viejo Topo: http://www.elviejotopo.com/topoexpress/kajsa-ekis-ekman-quienes-defienden-la-legalizacion-la-prostitucion-no-se-enterado-nada/

 

No Comments

Post A Comment