stoptrata.org | Entrevistem a Sylviane Dahan
497
post-template-default,single,single-post,postid-497,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Entrevistem a Sylviane Dahan

Entrevistem a Sylviane Dahan

Des de la plataforma StopTrata.org, la nostra portaveu Montserrat Garcia, entrevista la companya Sylviane Dahan Sellen, responsable de la Plataforma pel Dret a no Ser Prostituides, en el marc de la II Assemblea del Moviment Democràtic de Dones de Catalunya (MDD).

Sylviane Dahan és una professora jubilada d’origen francés, que va arribar a Barcelona l’any 1988, on ha exercit el seu activisme social, entre d’altres als moviments feministes i veinals.

Podeu veure l’entrevista en aquest video que compartim;

 

No Comments

Post A Comment